F.A.Q.

Pogosta vprašanja

O izdelku

Kakšna je velikost / volumen / teža izdelka?

V lončku je 50 ml popolnoma naravnih, z vitamini in mineralni polnih sestavin višje kakovosti. Po izkušnjah naših strank je to ravno prava velikost, da lahko izdelek nosite in hranite vedno in povsod.

Kakšen je rok uporabe?
Dnevno ročno izdelujemo sveže izdelke manjših serij, zato je večina izdelkov odposlanih strankam že v naslednjih dneh.

Ker naši izdelki ne vsebujejo umetnih konzervansov, arom, barvil in parafina, je rok uporabe omejen na 12 mesecev od datuma proizvodnje.

Kako hitro se porabi mazilo? V kolikšnem času mi ga bo zmanjkalo?
To je odvisno od namena uporabe.

V primeru, da boste izdelek uporabljali na manjši površini kot je npr. del stopala (prsti), boste ob redni uporabi (2-3x na dan) izdelek porabili v približno 30-40 dneh.
V primeru, da mazilo potrebujete za večjo površino (npr. koleno ali stegensko mišico), boste izdelek verjetno porabili v 20-25 dneh.

Običajno kupujem 5 mazil naenkrat. Kakšno je pravilno shranjevanje?
Mazilo hranite v hladnem, temnem in suhem prostoru. Mazil ni potrebno hraniti v hladilniku, saj boste vseh 5 mazil najverjetneje porabili v cca. 8 mesecih.

Opomba: Kopalnice niso najbolj primeren prostor za shranjevanje večjega števila mazil. Optimalna temperatura 4-22 ° C.

Ali moram izdelek hraniti v hladilniku?
Izdelek lahko shranjujete v hladilniku, vendar to ni nujno. Pomembno je, da mazilo hranite v hladnem, temnem in suhem prostoru. Optimalna temperatura 4-22 ° C.
V poletnih vročinah poskrbite, da bo izdelek skrit pred soncem (plaža, avtomobil, torbica). Izdelek, ki je izpostavljen visoki temperaturi, lahko spremeni strukturo, se utekočini, kar lahko vpliva na stabilnost olj v izdelku.
Kje lahko najdem seznam sestavin?

Smrekovo mazilo

Popolnoma naravno smrekovo mazilo, vsebuje pravo smrekovo smolo v naravni mazilni osnovi, hladno stiskano oljčno olje, palmovo olje, čebelji vosek ter dodatno obogaten z naravnim eteričnim oljem evkalipta in dodanim vitaminom E. Mazilo ne vsebuje umetnih arom, barvil, konzervansov in parafina.

INCI SESTAVINE (LATINSKO): OLEA EUROPAEA (OLIVE) FRUIT OIL, ELAEIS GUINEENSIS OIL, CERA ALBA, ABIES BALSAMEA RESIN, TOCOPHERYL, EUCALYPTUS GLOBULUS LEAF OIL*, LIMONENE**. (*naravna eterična olja, **naravni alergen, ki je prisoten v smrekovi smoli).

Ognjičevo mazilo

Ognjičevo mazilo je popolnoma naravno brezvodno mazilo z izvlečkom ognjiča. Ognjič (vsestranski zdravilec) ima dolgo zgodovino uporabe doma in po svetu, je ena izmed najbolj zdravilnih cvetlic.

INCI SESTAVINE (LATINSKO): OLEA EUROPAEA (OLIVE) FRUIT OIL, ELAEIS GUINEENSIS OIL, CERA ALBA, PRUNUS AMYGDALUS DULCIS OIL, CALENDULA OFFICINALIS FLOWER, PELARGONIUM GRAVEOLENS FLOWER OIL, TOCOPHERYL, MELALEUCA ALTERNIFOLIA LEAF OIL, LINALOOL, GERANIOL, CITRONELLOL, LIMONENE**. (*naravna eterična olja, **naravni alergen, ki je prisoten v smrekovi smoli).

Ali so v izdelku sestavine živalskega izvora?
Naša mazila ter balzami za ustnice vsebujejo čebelji vosek.

Čebelji vosek je eden najpopolnejših in najčistejših proizvodov narave! O učinkih in vsestranskosti čebeljega voska ste verjetno že brali. Dodaten razlog, zakaj smo mi dodali deviški čebelji vosek, je ta, da našim mazilom ter balzamom za ustnice daje trdoto, izboljšuje njihovo strukturo in služi kot naravni konzervans.

Imam občutljivo kožo, ali bom lahko uporabljal/a vaš izdelek?
Da. Najverjetneje boste naše izdelke uporabljali brez težav leta ali desetletja, ker ne vsebujejo umetnih konzervansov, arom, barvil in parafina. Večina krem, losijonov in mazil vsebuje ogromno sintetičnih sestavin, ki povzročajo alergijske reakcije.

Podrobno si preberite sestavine izdelka. V kolikor ste alergični na katero od sestavin, potem odsvetujemo uporabo izdelka.

Sem alergik oz. moj sin/hčerka/mož je alergik. Katere alergene vsebuje vaš izdelek?
Alergijske reakcije so zelo redke.

Smrekova smola vsebuje alergen *limonen. Z njim se smreka brani pred insekti. Večji delež limonena je tako v smoli zaznati na področjih, kjer je bolj razmnožen lubadar. V redkih primerih so možne preobčutljivostne reakcije kože. Ko mazilo prenehate uporabljati vnetje, takoj izgine.

V primeru alergijske reakcije si lahko preberete navodila za vračilo izdelka.

Lahko izdelek uporablja tudi moj otrok?
Da, če je otrok starejši od 3 let. Izdelek je popolnoma naraven. Oglejte si sestavine izdelka, če je otrok morda alergičen na katero od sestavin.
Ali lahko vaš izdelek uporabljam v času nosečnosti in/ali v času dojenja?
Nimamo podatkov, da bi naši izdelki lahko škodili nosečnicam ali dojiljam. Izdelek je popolnoma naraven. Oglejte si sestavine izdelka, če ste morda alergični na katero od sestavin.
So vaši izdelki testirani?
Vsi naši izdelki so mikrobiološko testirani, preverjeni, potrjeni in registrirani na ustreznih ustanovah in so v skladu z veljavno zakonodajo.
Je izdelek testiran na živalih?
Ne, naših izdelkov nismo nikoli testirali na živalih.

Vedno so jih najprej uporabljali prijatelji, družina, na tisoče kupcev in drugi prostovoljci, ki so navdušeni nad našimi izdelki.

Ali nudite garancijo na zadovoljstvo?
DA!  100 % zadovoljstvo ali pa 100% vračilo kupnine!

Če z izdelkom ne boste zadovoljni, ga lahko vrnete v 45 dneh od datuma nakupa in kupnino vam bomo v celoti vrnili.

Naša garancija seveda velja tudi na že odprte in uporabljene izdelke!
Za naše podjetje velja: vse kar počnemo, počnemo s srcem, strastjo in zavestjo, da kupcem ponujamo samo najboljše. Naš cilj in hkrati ključno vodilo je zadovoljstvo strank, ki nam bodo zaupale dolgoročno.

Naše poslanstvo je razvijati mazila, ki dvignejo kakovost vašega življenja na višji nivo. Naša vizija so izdelki, ki vam omogočajo boljše in bolj zdravo življenje, življenje, kakršno si želite živeti.

Pri kakovosti ne sprejemamo nobenih kompromisov!

V primerjavi z drugimi spletnimi podjetji, ki omogočajo nakup podobnih izdelkov, smo lahko v kakovost svojih mazil povsem prepričani. Nismo namreč le posredniki, ampak mazila tudi proizvajamo in točno vemo, kakšne sestavine uporabljamo. Naša mazila so ročno narejena iz kvalitetnih, popolnoma naravnih sestavin ter prijazna tako ljudem kot živalim! Kako uspešno bo mazilo delovalo na vašem telesu, je bolj ali manj odvisno le od pravilne, dosledne in redne uporabe!

100 % zadovoljstvo ali pa 100% vračilo kupnine! Če z izdelkom ne boste popolnoma zadovoljni, izkoristite našo podaljšano »Garancijo na zadovoljstvo«.

Pripravljeni smo prevzeti tveganje nakupa na nas. Zato vam ponujamo možnost, da preverite kvaliteto naših izdelkov brez kakršnekoli obveznosti. Prepričani smo, da to veliko pove o našem podjetju kot tudi našemu zaupanju v lastne izdelke.

Zavezali smo se najvišjim etičnim standardom pri poslovanju in zaščiti potrošnikov, kar predstavlja tudi naša 100-odstotna garancija na zadovoljstvo.

Kako to, da je vaš izdelek tako fantastičen?
Za naše podjetje velja: vse kar počnemo, počnemo s srcem, strastjo in zavestjo, da kupcem ponujamo samo najboljše. Naš cilj in hkrati ključno vodilo je zadovoljstvo strank, ki nam bodo zaupale dolgoročno.

S pridobivanjem povratnih informacij od naših zvestih uporabnikov ter z upoštevanjem njihovih mnenj smo uspeli izdelati resnično kvalitetne izdelke.

Naše poslanstvo je razvijati izdelke, ki dvigajo kakovost življenja. Naša vizija so izdelki, ki vam omogočajo boljše in bolj zdravo življenje, življenje, kakršno si želite živeti.

Enostavno. Pri kakovosti ne sprejemamo nobenih kompromisov!

Zakaj vaših izdelkov ni v lekarni ali večjih trgovinah?
Iz izkušenj smo se naučili, da ima poslovanje z velikimi podjetji tudi svoje slabe strani. Od velike marže posrednikov pri prodaji, stroškov z zalogami, do slabih plačilnih pogojev.

Morate razumeti, da je rok uporabe večine naših izdelkov samo 12 mesecev od proizvodnje, saj ne vsebujejo umetnih konzervansov, arom, barvil in parafina.

Lahko se zgodi, da nam posrednik vrne na tisoče izdelkov samo nekaj mesecev pred iztekom roka. To bi bil za nas izredno visok strošek, ki bi ogrozil obstoj podjetja.

Zato raje prodamo manj z oglaševanjem od ust do ust in živimo skromno kvalitetno življenje.

Kje lahko dobim katalog vseh vaših izdelkov?
Kliknite na povezavo: www.nature2love.com . Tu si lahko ogledate vse naše izdelke.
Kje lahko zapišem svojo izkušnjo z izdelkom?
Majhna beseda ima lahko velik pomen. Želimo si biti še boljši, zato smo hvaležni za vsako izkušnjo, predlog ali kritiko, ki nam jo posredujete.

Pišite na: info@nature2love.com

Naročilo
Kakšen je postopek naročila?

Spletni obrazec se nekoliko razlikuje od drugih spletnih trgovin, saj je naročilo zelo enostavno in opravljeno v enem koraku.

Izpolnite obrazec za naročilo, v katerega lahko dodate izdelke, določate količino in spremljate ceno. V obrazec vpišete naslov za dostavo in nakup potrdite z izbiro načina plačila. V naslednjem koraku imate pregled naročila in zaključite nakup s plačilom. (Razen v primeru, če ste se odločili za plačilo po povzetju).

Brez potrebnih registracij, dodatnih potrjevanj, ki zmedejo večino neveščih uporabnikov spletnih trgovin. Kdor nam želi poslati dodatne napotke pri dostavi ali spremembi naročila, to lahko stori s kratkim emailom na narocila@nature2love.com.

Prejeli boste email obvestilo, da je bilo naročilo uspešno opravljeno. Kasneje pa še obvestilo, da je bil paket odposlan, skupaj s kodo za sledenje paketa.

Ali lahko izdelek naročim po telefonu?

Večino časa smo v gozdu, kjer nabiramo smrekovo smolo, ali pa na vrtu, kjer pridelujemo tudi različna zelišča, zelenjavo in druge zdravilne rastline, ter v proizvodnih prostorih, kjer nato vsa ta naravna bogastva pretvorimo v izdelke višje kakovosti.

Drugo polovico časa pa potem še pakiramo in skrbimo za vso dostavo, zato resnično nimamo veliko časa za vse telefonske klice.

Vseeno, če se takoj ne oglasimo, poskusite poklicati še kakšno minuto kasneje (od ponedeljka do nedelje med 8.00 in 21.00 uro).

Kontakt:
Telefon: 051 853 851
E-mail: narocila@nature2love.com
Spletna stran: www.nature2love.com

Kako lahko naročim večje število izdelkov ali več različnih izdelkov?

Če želite naročiti več kot 5 izdelkov ali več kot je to možno na samem spletnem obrazcu ali dodati še kateri drug izdelek v košarico, nam pošljite email na narocila@nature2love.com.

Napišite nam prosim naslov za dostavo, kontaktne podatke, koliko ter katere izdelke želite pa tudi izbran način plačila.

Ali pa nas pokličite na 051 853 851

Želim spremeniti vsebino svojega nakupa?

V kolikor pošiljka še ni bila odposlana, nas o tem nemudoma obvestite na email narocila@nature2love.com ali enostavno odgovorite na potrditveni email, ki smo vam ga poslali takoj po oddanem naročilu.

Prosimo, preverite tudi ali je naslov za dostavo popoln. Prav tako vas prosimo za čim več podatkov, da vemo za katero naročilo gre.

Pohitite, ker obstaja velika možnost, da bo vaše naročilo odposlano že v prvi uri od oddaje naročila.

V kolikor je pošiljka ŽE odposlana, nam prav tako kot zgoraj opisano pošljite elektronsko sporočilo in videli bomo, kaj lahko storimo. Prav gotovo bomo našli rešitev, ki bo vsem v korist.

V primeru dodatnih težav nas kontaktirajte na narocila@nature2love.com ali pokličite 051 853 851 .

Kako lahko prekličem svoje naročilo?

V kolikor pošiljka še ni bila odposlana, nas o tem nemudoma obvestite na email narocila@nature2love.com ter nam napišite, da odstopate od naročila.

Napišite nam vaše kontaktne podatke ter navedite številko naročila, od katerega odstopate.

V kolikor je pošiljka že odposlana, jo lahko ob dostavi zavrnete. Vseeno vas prosimo, da nas o preklicu naročila čimprej obvestite na narocila@nature2love.com ali pokličite 051 853 851.

Morda lahko zmanjšamo stroške, ki bi drugače lahko še dodatno nastali. Hvala.

Imam težave z oddajo naročila na vaši strani, mi lahko pomagate?

Morda niste pravilno vpisali email naslova ali ste pustili katero od obveznih polj prazno. Nič hudega, pošljite nam elektronsko sporočilo na narocila@nature2love.com z vsemi potrebnimi podatki ali pokličite 051 853 851.

 • Kateri izdelki, ter količino
 • Ime in priimek
 • Ulica in hišna št.
 • Poštna številka
 • Kraj
 • Mobitel
 • E-mail
 • Napišite želeni način plačila

Potrudili se bomo, da vam čimprej odgovorimo in odpošljemo naročene izdelke.

Nisem prejel emaila o potrditvi naročila?

Včasih lahko traja nekaj minut ali ur, da se naš sistem naročil osveži in takrat razpošlje vsa elektronska sporočila.

Morda pa je razlog v tem, da ste pomotoma ob naročilu vpisali napačen email naslov.

Prosimo vas, da nas kontaktirate na narocila@nature2love.com ali pokličite 051 853 851 . Sporočite nam vaš popoln naslov, katere izdelke želite, količino, ter izbrani način plačila.

Nisem še prejel/a obvestila, da je moje naročilo odposlano? Zakaj?

Predlagamo vam, da še enkrat preverite, ali ste po oddaji naročila prejeli email obvestilo, da je naročilo sprejeto. Morda najdete tudi sporočilo, da je bila pošiljka že odposlana. Preverite tudi predal vsiljeno pošto (SPAM).

Morda je prišlo do napake že pri samem naročilu (napačen email naslov, nepopoln dostavni naslov, ipd).

Nato preverite, za katero obliko plačila ste se odločili. V kolikor gre za vnaprejšnjo plačilo (nakazilo na bančni račun), preverite, ali je bilo plačilo pravilno izpeljano. Ste prejeli potrdilo o uspešnem nakazilu?

Preverite na emailu, ali imamo vaših več različnih naročil in čakamo na vaša navodila, katerega naj odpošljemo.

Morda je razlog, da vaš paket še ni dostavljen, v tem, da izdelkov nimamo na zalogi. Brez panike! Dnevno ročno izdelujemo sveže izdelke manjših serij, zato je večina izdelkov odposlanih strankam že v naslednjih dneh. To je lahko razlog, da bo izdelek dostavljen kakšen dan kasneje.

Predlagamo, da počakate dan ali dva, v kolikor se vam mudi z dostavo nas kontaktirajte na dostava@nature2love.com ali pokličite 051 853 851 .

Prejel sem napačen izdelek. Kaj sedaj?

V primeru, da je prišlo do dostave napačnega izdelka, nas o tem obvestite (po možnosti nam pošljite sliko izdelka) na dostava@nature2love.com in brezplačno bomo naredili zamenjavo izdelka.

Poskrbeli bomo, da bo najprej dostavno podjetje brezplačno prevzelo napačno poslan izdelek in naredilo zapisnik.

Imam trgovino in želim prodajati vaše izdelke. Kako vas kontaktiram?
Nimam podjetja, vendar obožujem vaše izdelke in mislim, da bi jih lahko prodal veliko med prijatelji in sodelavci. Ali je to možno?

Razlog, zakaj smo tako uspešni, so zveste stranke tako kot vi, ki obožujete naše izdelke in širite dobro besedo o našem podjetju in naših izdelkih. Pišite nam na narocila@nature2love.com.

Smo zainteresirani! Morda obstaja možnost sodelovanja.

Kako sem lahko prepričan, da je sodelovanje z vami varno?

To je dobro vprašanje! Človek ne more biti nikoli dovolj previden. V Agenciji za zdravo življenje razumemo, da so vam vaši osebni podatki zelo pomembni.

V našem podjetju sledimo vsem najsodobnejšim varnostnim ukrepom, ki jih določa Zakon o elektronskem poslovanju na trgu, Zakon o varstvu osebnih podatkov in Zakon o varstvu potrošnikov ter uporabljamo samo zanesljive in zaupanja vredne plačilne sisteme.

Plačilo
Kakšne možnosti plačil ponujate?
 • Plačilo ob prevzemu (ob dostavi),
 • Nakazilo kupnine na naš transakcijski račun {vnaprejšnje plačilo}
Je možno plačilo ob prevzemu?

Da. Omogočamo vam tudi plačilo ob prevzemu.

Nisem uspel dokončati nakupa. Plačilo ni šlo skozi. Kaj naj naredim?

Včasih se lahko zgodi, da plačilo iz vam neznanega razloga ni šlo skozi.

Poskusite ponoviti nakup (ne bojte se dvojnih naročil. Odvečna dvojna naročila bomo avtomatsko izbrisali). Lahko izberete tudi različne tipe plačil, če mislite, da boste lažje uspešno zaključili nakup.

Nič hudega, pošljite nam elektronsko sporočilo na narocila@nature2love.com ali pokličite 051 853 851 in opišite problem, s katerim ste se srečali. (Najprej še preverite elektronsko pošto, morda se že tam nahajajo navodila za procesiranje plačila).

Tu smo, da vam pomagamo.

Plačilo sem izvedel na vaš bančni račun. Nisem še dobil potrdila, da ste prejeli nakazilo.

Pošljite nam potrdilo o nakazilu (narocila@nature2love.com) ali pa čim več podatkov o tem, kdaj ste opravili nakazilo, kakšen je bil znesek in kdo je nosilec bančnega računa, iz katerega je bilo opravljeno nakazilo, ter seveda kdaj ste oddali naročilo in ime naročnika.

Potrudili se bomo, da v najkrajšem času odgovorimo na vaše sporočilo in povežemo nakazilo z naročilom.

Naš bančni račun:
IBAN SI56 6100 0000 8847 523 (DELAVSKA HRANILNICA d.d. LJUBLJANA)

Kako sem lahko prepričan, da je sodelovanje z vami varno?

To je dobro vprašanje! Človek ne more biti nikoli dovolj previden. V Agenciji za zdravo življenje razumemo, da so vam vaši osebni podatki zelo pomembni.

V našem podjetju sledimo vsem najsodobnejšim varnostnim ukrepom, ki jih določa Zakon o elektronskem poslovanju na trgu, Zakon o varstvu osebnih podatkov in Zakon o varstvu potrošnikov ter uporabljamo samo zanesljive in zaupanja vredne plačilne sisteme.

Dostava
Kdo dostavlja izdelke?

Pogodbeni partner za dostavo pošiljk je GLS Slovenija, vendar si pridržujemo pravico izbrati drugo dostavno podjetje.

Klicni center GLS Slovenija:
Telefon: +386 1 500 11 50 ali +386 1 500 11 90
E-mail: info@gls-slovenia.com

Kakšen je strošek dostave?

Strošek dostave je odvisen od načina plačila ter števila izdelkov.

Plačilo po povzetju:

 • 1 do 2 izdelka: 3,44 €
 • 3 in več izdelkov: 3,80 €

Predhodno plačilo (nakazilo na bančni račun):

 • 1 do 5 izdelkov: 1,99 €
Ali lahko izdelek sam osebno prevzamem?

Da, osebni prevzem je možen na naslovu: Stegne 35, Ljubljana. Od ponedeljka do petka med 8.00 in 16.00 uro.

Prosimo vas, da nas vsaj eno uro pred prihodom pokličete, ker smo pogosto na terenu.

Hitra dostava: Vsa naročila običajno odpošljemo že isti dan (naročila prejeta do 12h). Najverjetneje bo paket že jutri pri vas. Takoj, ko bo paket odposlan, boste prejeli email obvestilo s kodo za sledenje.

Kako lahko privarčujem na poštnini kot redni uporabnik vaših izdelkov?
 1. S predhodnim plačilom se izognemo dodatnemu strošku, ki ga dostavno podjetje zaračuna za prenos gotovine. Zato je cena dostave ob plačilu vnaprej nekoliko ugodnejša. Nudimo vam možnost vnaprejšnjega nakazila na naš bančni račun.
 2. Redne stranke se odločajo za nakup večjega števila izdelkov, saj se tako strošek dostave porazdeli.
Kako hitro bo naročilo dostavljeno?

Večino naročil odpošljemo že isti dan (naročila prejeta do 12h). Najverjetneje bo paket že naslednji delovni dan pri vas.

Takoj, ko bo paket odposlan, boste prejeli email obvestilo s kodo za sledenje.

V redkih primerih traja dostava 2-3 dni.

Kje se nahaja moj paket? Kako lahko sledim paketu?

Takoj, ko bo paket odposlan, boste prejeli email obvestilo s kodo za sledenje. Kliknite na povezavo in preusmerilo vas bo na stran dostavnega podjetja.

Pokličite dostavno podjetje in povprašate o vaši pošiljki. Vse, kar jim morate posredovati, je koda za sledenje paketa.

Klicni center GLS Slovenija:
Telefon: +386 1 500 11 50 ali +386 1 500 11 90
E-mail: info@gls-slovenia.com

Vpisal/a sem napačen naslov za dostavo. Kaj naj naredim?

V kolikor pošiljka še NI bila odposlana, nas o tem nemudoma obvestite na email narocila@nature2love.com ali enostavno odgovorite na elektronsko sporočilo, ki ste ga prejeli takoj po oddaji naročila, s katerim smo vam potrdili, da smo prejeli vaše naročilo.

Napišite nam vaš popoln ter pravilen naslov za dostavo. Prav tako vas prosimo za čim več podatkov o tem, za katero naročilo gre. Vendar pohitite, ker obstaja velika možnost, da bo vaše naročilo odposlano že v prvih nekaj urah od oddaje naročila.

V kolikor je pošiljka ŽE odposlana, boste naslov za dostavo morali urejati s podjetjem, ki vam bo dostavilo paket. Vse podatke, kdo vam bo paket dostavil in kodo za slednje paketa, boste dobili ali pa ste že dobili na vaš email.

Pokličite dostavno podjetje in prosite za popravek naslova za dostavo. Vse, kar jim morate zraven še posredovati, je koda za sledenje paketa.

Klicni center GLS Slovenija:
Telefon: +386 1 500 11 50 ali +386 1 500 11 90
E-mail: info@gls-slovenia.com
Spletna stran: https://gls-group.eu/SI/sl/home

V primeru dodatnih težav nas kontaktirajte na dostava@nature2love.com

Pomoč! Izdelek ste že odposlali, ampak bi rad/a, da izdelek dostavite na drug naslov!

V kolikor je pošiljka ŽE odposlana, boste naslov za dostavo morali urejati s podjetjem, ki vam bo dostavilo paket. Vse podatke, kdo vam bo paket dostavil in kodo za slednje paketa, boste dobili ali pa ste že dobili na vaš email.

Pošljite jim email ali pa jih pokličite in prosite za popravek naslova za dostavo.

Klicni center GLS Slovenija:
Telefon: +386 1 500 11 50 ali +386 1 500 11 90
E-mail: info@gls-slovenia.com
Spletna stran: https://gls-group.eu/SI/sl/home

V primeru dodatnih težav nas kontaktirajte na dostava@nature2love.com

Poslali ste na napačen naslov! Kaj sedaj?

V kolikor je pošiljka ŽE odposlana, boste naslov za dostavo morali urejati s podjetjem, ki vam bo dostavilo paket. Vse podatke, kdo vam bo paket dostavil in kodo za slednje paketa, boste dobili ali pa ste že dobili na vaš email. Pošljite jim email ali pa jih pokličite in prosite za popravek naslova za dostavo.

Klicni center GLS Slovenija:
Telefon: +386 1 500 11 50 ali +386 1 500 11 90
E-mail: info@gls-slovenia.com
Spletna stran: https://gls-group.eu/SI/sl/home

V primeru dodatnih težav nas kontaktirajte na dostava@nature2love.com

Prejel sem email sporočilo s številko za sledenje paketa, vendar mi na strani dostavnega podjetja piše, da paketna številka ne obstaja. Zakaj?
 1. Najverjetneje vaš paket še ni prispel v skladišče dostavnega podjetja. Poskusite kasneje ali naslednji delovni dan. Včasih traja 24 ur, da se prvi podatki o sledenju osvežijo.
 2. Vpisali ste napačno kodo za sledenje. Kontaktirajte nas na dostava@nature2love.com in opišite problem, ki ga imate, ter napišite čim več o vašem naročilu (številka naročila, ime in priimek kupca, …).
Ali moram biti doma, da prevzamem izdelek?

Zaradi preprečitve kraje, izgube ali poškodovanja paketa ima dostavno podjetje pravico, da vam paketa ne pusti pred vrati, če vas ni doma. Na vaš email ste prejeli kodo za sledenje paketa. Predlagamo vam, da redno spremljate status vašega paketa na spletni strani dostavnega podjetja.

Obstaja tudi možnost, da se – v kolikor vas ne bo doma – z dostavnim podjetjem dogovorite, da vam paket pusti v eni od njihovih poslovalnic ali pri njihovih partnerjih, ki so v bližini vašega dostavnega naslova. Morda pa vam lahko paket pustijo kar pri vašem sosedu.

Kontaktirajte dostavno podjetje. Pomagali vam bodo locirati, kje se vaš paket nahaja in kako ukrepati naprej. Vse kar potrebujete, je koda za sledenje.

Klicni center GLS Slovenija:
Telefon: +386 1 500 11 50 ali +386 1 500 11 90
E-mail: info@gls-slovenia.com
Spletna stran: https://gls-group.eu/SI/sl/home

Ali pošiljate tudi v druge države?

Absolutno, da. Vendar v druge države pošiljamo samo, če je naročilo že vnaprej plačano (nakazilo na bančni račun).

Zaključite nakup, opravite plačilo in pošljite nam email (narocila@nature2love.com) s popolnim naslovom za dostavo (+državo).

V redkih primerih je potrebno še dodatno doplačilo za poštnino (odvisno, v katero državo se pošilja). V kolikor se s takim doplačilom ne boste strinjali, vam bomo vsa že nakazana sredstva takoj vrnili nazaj.

V primeru dodatnih vprašanj nam pišite na: narocila@nature2love.com

Na spletni strani dostavnega podjetja piše, da je paket že dostavljen, a jaz ga nisem prevzel. Kako je to mogoče?

Izbrano dostavno podjetje reciklira vse svoje številke za sledenje paketov.

Včasih se vam lahko prikaže status paketa, ki je bil poslan pred nekaj meseci in ima isto številko sledenja kot vi. To se zelo redko zgodi. Ta status se bo osvežil oz. spremenil takrat ko bo vaš paket prispel v skladišče dostavnega podjetja in bo tam znova poskeniran. To se običajno osveži v 24ih urah od odpošiljanja iz našega skladišča.

V kolikor se prikazuje stanje paketa, da je že dostavljen in je od odpošiljanja iz našega skladišča minilo več kot 24ur, potem je najverjetneje dostavno podjetje naredilo napako in paket dostavilo neznani osebi, vašemu sosedu, sodelavcu ali komu iz vaše družine.

Najprej kontaktirajte dostavno podjetje in skušajte ugotoviti, v čem je težava in kje se paket nahaja. Če ne gre drugače, nam pošljite email na dostava@nature2love.com , opišite težavo in takoj bomo podali poizvedbo ter skupaj skušali najti najboljšo možno rešitev za čim hitrejšo novo dostavo ali povrnitev denarja.

Klicni center GLS Slovenija:
Telefon: +386 1 500 11 50 ali +386 1 500 11 90
E-mail: info@gls-slovenia.com
Spletna stran: https://gls-group.eu/SI/sl/home

V primeru dodatnih težav nas kontaktirajte na dostava@nature2love.com

Kaj je lahko razlog, da moje naročilo še ni dostavljeno?

Predlagamo vam, da najprej preverite, ali ste po oddaji naročila prejeli email obvestilo, da je naročilo sprejeto. Morda je prišlo do napake že pri samem naročilu (napačen email naslov, nepopoln dostavni naslov, ipd).

Nato preverite, za katero obliko plačila ste se odločili. V kolikor gre za vnaprejšnjo plačilo (paypal, kreditne kartice, nakazilo na bančni račun), preverite, ali je bilo plačilo pravilno izpeljano. Ste prejeli potrdilo o uspešnem nakazilu?

V primeru, da ste po elektronski pošti dobili obvestilo, da je paket že odposlan, ste v sporočilu verjetno dobili tudi kodo za sledenje paketu. Preverite na strani dostavnega podjetja, kje se paket nahaja. Dostavno podjetje lahko tudi pokličete na telefonsko številko +386 1 500 11 50 ali +386 1 500 11 90.

Preverite na emailu, ali imamo vaših več različnih naročil in čakamo na vaša navodila, katerega naj odpošljemo.

Morda je razlog, da vaš paket še ni dostavljen, v tem, da izdelkov nimamo na zalogi. Brez panike! Dnevno ročno izdelujemo sveže izdelke manjših serij, zato je večina izdelkov odposlanih strankam že v naslednjih dneh. To je lahko razlog, da bo izdelek dostavljen kakšen dan kasneje.

Predlagamo, da počakate dan ali dva, da se status paketa na spletni strani dostavnega podjetja osveži. V nasprotnem primeru nas kontaktirajte na dostava@nature2love.com.

Minilo je 10 dni od sporočila, da ste paket že odposlali. Paketa še nisem dobil. Kaj naj naredim?

V primeru, da ste dobili obvestilo, da je paket že odposlan, ste v sporočilu verjetno dobili tudi kodo za sledenje paketu.

Predlagamo, da v kolikor imate kodo za sledenje, da najprej preverite stanje paketa pri dostavnem podjetju.

Preverite vašo elektronsko pošto, če smo vam mi ali dostavno podjetje že poslali sporočilo glede težav pri dostavi vašega paketa (neznan ali napačen naslov, ni bilo nikogar doma, paket se nahaja v poslovalnici in je pripravljen, da ga prevzamete, ipd.).

Klicni center GLS Slovenija:
Telefon: +386 1 500 11 50 ali +386 1 500 11 90
E-mail: info@gls-slovenia.com
Spletna stran: https://gls-group.eu/SI/sl/home

V kolikor z njimi ne boste našli prave rešitve, nas kontaktirajte na dostava@nature2love.com .

Dostavno podjetje je izgubilo moj paket? Kaj sedaj?

Dobili ste obvestilo iz podjetja, ki dostavlja vaš paket, da se je vaš paket izgubil.

V tem primeru nas kontaktirajte takoj na dostava@nature2love.com ali pokličite 051 853 851 . Podali bomo poizvedbo na GLS Slovenija, kaj se je s paketom zgodilo, ter vam v najkrajšem možnem času dostavili nov paket ali povrnili denar.

Izdelek se je poškodoval med dostavo. Kaj naj naredim?

V primeru, da je prišlo do poškodbe pošiljke med samo dostavo, nas obvestite (po možnosti nam pošljite sliko poškodovanega izdelka) na dostava@nature2love.com in brezplačno bomo naredili zamenjavo izdelka.

Poskrbeli bomo, da bo najprej dostavno podjetje brezplačno prevzelo poškodovan izdelek in naredilo zapisnik.

Vračila
Ali nudite garancijo na zadovoljstvo?

DA!  100 % zadovoljstvo ali pa 100% vračilo kupnine!

Če z izdelkom ne boste zadovoljni, ga lahko vrnete v 45 dneh od datuma nakupa in kupnino vam bomo v celoti vrnili.

Naša garancija seveda velja tudi na že odprte in uporabljene izdelke!
Za naše podjetje velja: vse kar počnemo, počnemo s srcem, strastjo in zavestjo, da kupcem ponujamo samo najboljše. Naš cilj in hkrati ključno vodilo je zadovoljstvo strank, ki nam bodo zaupale dolgoročno.

Naše poslanstvo je razvijati mazila, ki dvignejo kakovost vašega življenja na višji nivo. Naša vizija so izdelki, ki vam omogočajo boljše in bolj zdravo življenje, življenje, kakršno si želite živeti.

Pri kakovosti ne sprejemamo nobenih kompromisov!

V primerjavi z drugimi spletnimi podjetji, ki omogočajo nakup podobnih izdelkov, smo lahko v kakovost svojih mazil povsem prepričani. Nismo namreč le posredniki, ampak mazila tudi proizvajamo in točno vemo, kakšne sestavine uporabljamo. Naša mazila so ročno narejena iz kvalitetnih, popolnoma naravnih sestavin ter prijazna tako ljudem kot živalim! Kako uspešno bo mazilo delovalo na vašem telesu, je bolj ali manj odvisno le od pravilne, dosledne in redne uporabe!

100 % zadovoljstvo ali pa 100% vračilo kupnine! Če z izdelkom ne boste popolnoma zadovoljni, izkoristite našo podaljšano »Garancijo na zadovoljstvo«.

Pripravljeni smo prevzeti tveganje nakupa na nas. Zato vam ponujamo možnost, da preverite kvaliteto naših izdelkov brez kakršnekoli obveznosti. Prepričani smo, da to veliko pove o našem podjetju kot tudi našemu zaupanju v lastne izdelke.

Zavezali smo se najvišjim etičnim standardom pri poslovanju in zaščiti potrošnikov, kar predstavlja tudi naša 100-odstotna garancija na zadovoljstvo.

Kakšen je postopek vračila izdelka? Kako koristim »Garancijo na zadovoljstvo«?

Predno nam pošljete izdelek nazaj, vas prosimo, da nas najprej kontaktirate na email (narocila@nature2love.com). Nudimo vam podaljšano garancijo na zadovoljstvo in sicer kar 45 dni od datuma prevzema paketa.

Prosimo vas, da v sporočilu napišete vašo uporabniško izkušnjo. Povejte nam, kako dolgo in kako pogosto ste izdelek uporabljali, ter kakšen je bil namen uporabe izdelka.

Kupljene izdelke nam je potrebno vrniti najkasneje v roku 30 dni od dne oddanega sporočila o koriščenju »Garancije na zadovoljstvo«.

V sporočilu nam pošljite tudi vaše osebne podatke, številko bančnega računa, ime banke, ter SWIFT/BIC kodo banke. V nasprotnem primeru ne bomo imeli podatkov, kam nakazati vračilo vplačanega zneska (razen v primeru, če ste plačilo izvršili s Paypalom).

Opomba: Gotovine po pošti ali kako drugače žal ne vračamo. Tudi vrnjenih paketov z odkupnino ne prevzemamo.

Z vrnitvijo kupljenih izdelkov v zgoraj napisanem roku ter s posredovanjem vseh prej omenjenih osebnih podatkov izpolnjujete pogoje za upoštevanje podaljšane »Garancije na zadovoljstvo«.

Za vrnjene izdelke vam bomo takoj, ko bo to mogoče, najkasneje pa v roku 30 dni od izpolnjenih pogojev vrnili celotno kupnino.

Če je razlog za vračilo izdelkov napaka z naše strani (npr. napačno poslan izdelek, napačna količina, poškodovan izdelek, ipd.), bomo v tem primeru mi krili tudi stroške pošiljanja izdelkov nazaj.

V nasprotnem primeru je edini strošek, ki bremeni kupca, strošek vračila izdelkov.

Naslov za vračilo izdelkov: AZZS d.o.o., Kogojeva 1, 1000 Ljubljana, Slovenija

Kako dolgo traja, da dobim nakazilo za vrnjen izdelek?

Za vrnjene izdelke vam bomo takoj, ko je to mogoče, najkasneje pa v roku 30 dni od izpolnjenih pogojev vrnili celotno kupnino. Več si preberite v »Kakšen je postopek vračila izdelka?«

Kontakt
Kako vas lahko kontaktiram?

AZZS logo

AZZS d.o.o., Kogojeva 1, 1000 Ljubljana, SI83121307

Telefon: 051 853 851
E-mail: Info@nature2love.com
Spletna stran: www.nature2nature.info/00

Večino časa smo v gozdu, kjer nabiramo smrekovo smolo, ali pa na vrtu, kjer pridelujemo tudi različna zelišča, zelenjavo in druge zdravilne rastline, ter v proizvodnih prostorih, kjer nato vsa ta naravna bogastva pretvorimo v izdelke višje kakovosti.

Drugo polovico časa pa potem še pakiramo in skrbimo za vso dostavo.

Če se takoj ne oglasimo na telefon vas prosimo, da nas poskusite poklicati še kakšno minuto kasneje.

Kako sem lahko prepričan, da je sodelovanje z vami varno?

To je dobro vprašanje! Človek ne more biti nikoli dovolj previden. V Agenciji za zdravo življenje razumemo, da so vam vaši osebni podatki zelo pomembni.

V našem podjetju sledimo vsem najsodobnejšim varnostnim ukrepom, ki jih določa Zakon o elektronskem poslovanju na trgu, Zakon o varstvu osebnih podatkov in Zakon o varstvu potrošnikov ter uporabljamo samo zanesljive in zaupanja vredne plačilne sisteme.

Kakšen je vaš delovni čas?

Naša spletna trgovina deluje 24 ur na dan, 7 dni v tednu.

Podpora glede dostave in plačil deluje preko e-naslova narocila@nature2love.com od ponedeljka do petka med 8.00 in 16.00 uro.

Naročila sprejemamo tudi na tel. 051 853 851 od ponedeljka do nedelje med 8.00 in 21.00 uro.

Kje lahko izvem več o Agenciji za zdravo življenje?

Smo manjše podjetje, ki ni odvisno od velikih korporacij.

Večino časa preživimo v gozdu, kjer nabiramo smrekovo smolo, ali pa na vrtu, kjer pridelujemo tudi različna zelišča, zelenjavo in druge zdravilne rastline.

Določene sestavine za izdelavo naših izdelkov kupujemo od zanesljivih partnerjev, s katerimi sodelujemo že leta.

Te sestavine, bogate z vitamini in minerali nato v naših proizvodnih prostorih pretvorimo v izdelke višje kakovosti.

Naše poslanstvo je razvijati izdelke, ki dvigajo kakovost življenja. Naša vizija so izdelki, ki vam omogočajo boljše in bolj zdravo življenje, življenje, kakršno si želite živeti.

Pri kakovosti ne sprejemamo nobenih kompromisov!

V primerjavi z drugimi spletnimi podjetji, ki omogočajo nakup podobnih izdelkov, smo lahko v kakovost svojih mazil povsem prepričani. Nismo namreč le posredniki, ampak mazila tudi proizvajamo in točno vemo, kakšne sestavine uporabljamo.

Naša mazila so ročno narejena iz kvalitetnih, popolnoma naravnih sestavin ter prijazna tako ljudem kot živalim! Kako uspešno bo mazilo delovalo na vašem telesu, je bolj ali manj odvisno le od pravilne, dosledne in redne uporabe!

100 % zadovoljstvo ali pa 100% vračilo kupnine! Če z izdelkom ne boste popolnoma zadovoljni izkoristite našo »Garancijo na zadovoljstvo«.

Prepričani smo, da to pove veliko o našem podjetju kot tudi našemu zaupanju v lastne izdelke.

Zavezali smo se najvišjim etičnim standardom pri poslovanju in zaščiti potrošnikov.

Mi smo Agencija za zdravo življenje.

AZZS d.o.o., Kogojeva 1, 1000 Ljubljana, Slovenija

Rad/a bi prejemal/a vaše emaile (izkušnje uporabnikov, novice, promocijske akcije, zgodbe o uspehu, …). Kaj se lahko prijavim?

Naročite se na naš seznam in se pridružite tisočim zadovoljnim strank, ki prejemajo novice o bolj zdravem načinu življenja, recepti, ugodnosti ter kuponi.

Vse brezplačno!

Pošljite nam email na Info@nature2love.com in napišite vaše želje.

Opazil sem napako na strani.

Ojoj. Nismo najboljši programerji, zato pa proizvajamo najboljše naravne izdelke. Prosimo, sporočite nam napako na Info@nature2love.com, da jo čimprej odpravimo.

Še vedno potrebujete pomoč? Pošljite nam sporočilo.
Za vsa dodatna vprašanja nam pišite na info@nature2love.com ali pa nas pokličite na 051/853851